Porreaske

Porreaske

5 min
1 t
1  portion
Profile picture for user Per Asmussen
Per Asmussen
Redaktion
Porreaske er en fed måde at pimpe en kedelig tallerken op på til et måltid til din date eller gæster. Det kan også bruges til at pynte dine grønsager eller fisk/skaldyr.
Om opskriften
Beskrivelse

Porreaske er en fed måde at pimpe en kedelig tallerken op på til et måltid til din date eller gæster.

Det kan også bruges til at pynte dine grønsager eller fisk/skaldyr. 

Porreaske

Ingredienser
2 Porre
Vejledning

Fjern toppen og bunden af porren og skær dem i tynde skiver/strimler.

Bag dem i ovnen i cirka en time ved 190 grader varmluft.  Vend dem evt. undervejs. Det kan tage 10 minutter mindre eller mere. Det handler om at alt porren er blevet sort.

Kværn stykkerne af de brændte porre i en minihakker, kaffekværn eller en morter.

Sigt dem igennem et dørslag og de er klar til at kunne bruges.

Vi bruger dem typisk til at rulle gulerødder eller fisk/skaldyr ind i dem. Det ser flot ud og giver en eftersmag af porre.

Om forfatteren
Profile picture for user Per Asmussen
Per Asmussen
Redaktion
Bio
Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Tags

Sociale medier