Porre sous vide

Porre sous vide

5 min
1 t
2  personer
Profile picture for user Per Asmussen
Per Asmussen
Redaktion
Om opskriften
Beskrivelse

Dejlige porrer tilberedt sous vide. Jeg vil gerne garantere dig at sådan har du aldrig har smagt så lækker en porre før.

Grøntsager kan virkelig forvandles til et godt resultat ved hjælp af lidt salt og smør og en tur i det "magiske" vandbad.

Generelt bruger vi danskere ikke nok tid på at kræse for vores grøntsager, så tit bliver de "bare" kogt i vand. Det er faktisk en meget hård tilberedningsform for grøntsager, så jeg vil mere anbefale dampning, beurre monté eller sous vide

Porre sous vide

Ingredienser
1 Porre
  Salt
  Smør
Vejledning

Start med at tænde din sous vide på 85 grader.

Fjern det yderste blad, skær bunden af og skær et par stykker porre.

Skyl porren godt af og krydr med salt på begge sider. 

Kom en stor klat smør med i vakuumposen og forsegl den.

Tilbered den i 1 time.

Tag den ud af posen og fjern de yderste blade, hvor den stadig er sej. Det fik jeg ikke gjort før jeg fik taget billedet herunder.

Server straks.

Porrer sous vide

Om forfatteren
Profile picture for user Per Asmussen
Per Asmussen
Redaktion
Bio
Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Hvad kan du med sous vide?


•    Vi har følgende 2 guides, der kan hjælpe dig til at finde den rigtige sous vide stav eller sous vide maskine/kar.
•    Læs flere artikler/opskrifter omkring sous vide her.


Sociale medier