Pitabrød med kylling

Pitabrød med kylling

10 min
10 min
4  Personer
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør

✅Løft dine pitabrød 🥙 til et højere niveau ved at bage dem selv og servere dem med et lækkert fyld bestående af karrystegt kylling, ristet grønkål og sprøde grøntsager.  

Om opskriften
Beskrivelse

Løft dine pitabrød til et højere niveau ved at bage dem selv og servere dem med et lækkert fyld bestående af karrystegt kylling, ristet grønkål og sprøde grøntsager.  

Ingredienser
1 pk Kyllingeinderfilet
  Olie (til stegning)
  Smør (til stegning)
  Karry
  Agurk
  Spidskål
  pitabrød (hjemmebagte- se link til opskrift i vejledningen)
  Grønkål
  Olie
  Salt
Vejledning

Bag meget gerne dine pitabrød selv, resultatet kan slet ikke sammenlignes med noget, du kan købe. Du kan finde vores lette og lækre opskrift på pitabrød: her.

 

Sprød grønkål:

Fjern stokken fra grønkålen og kasser den.

Skyl grønkålen godt og skær bladene i grove stykker.

Kom grønkålen i en frysepose og hæld olie og salt i posen. Masser posen, så olien fordeles på alt grønkålen. 

Bages i ovnen i 10-15 minutter ved 170 grader varmluft.

Grønkålen skal være knasende sprød.

 

Kylling:

Skær kyllingefileterne i mindre stykker.

Opvarm smør og olie på en pande og "brænd" karry af på panden et øjeblik. Det udvikler smagen. 

Steg kyllingen ved lidt over middel varme, til den er gennemstegt, men ikke tør. 

 

Grøntsagsfyld:

Skyl og snit agurken i skiver og spidskålen i fine strimler.

 

Servering:

Server de lune pitabrød med kylling, sprød grønkål, agurk og spidskål. 

Server også gerne en dressing til pitabrødene, enten en færdigkøbt dressing eller en, du selv rører sammen af f.eks. 

Pitabrød med kylling

Noter

Server også gerne en dressing til pitabrødene, enten en færdigkøbt dressing eller en, du selv rører sammen af f.eks. lidt mayonnaise, cremefraiche, karry, citronsaft, sukker og salt og peber. 

Om forfatteren
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Bio
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier