Pistaciekage på sifon

Pistaciekage på sifon

5 min
1 min
  Portioner
Profile picture for user Gæsteindlæg
Gæsteindlæg
Redaktion
✅Lun og svampet pistaciekage på bare 40 sekunder! ✅En genial løsning til uventet besøg eller en pludseligt opstået kagetrang. ✅Se her hvordan.
Om opskriften
Beskrivelse

I denne opskrift går to helt fantastiske ting op i en højere enhed: Pistaciekage og mikroovnskage / mug cake.

Pistaciekage, ja det smager jo bare altid afsindigt godt, og mikroovnskage er en genial opfindelse, enten når lysten til kage eller lidt sødt pludselig opstår, eller hvis der skulle komme uventet besøg.

Her er mikroovnskagen lavet med sifon, så den får et lidt mere "elegant" touch end den sædvanlige mug cake.

 

Pistaciekage på sifon opskrift

Ingredienser
80 g Pistacienødder (uden skal)
3 æggehvider (cirka 125 gram)
4 Æggeblommer
80 g Sukker
1⁄3 dl Mel
Vejledning
  1. Kom alle ingredienser i en blender og blend det til en ensartet masse.

  2. Hæld dejen på en 0,5 liter sifon ladet med én gaspatron.

  3. Prik et par huller i bunden af plastikkrusene / papkrusene med en nål.

  4. Fyld krusene 1/3 del op med dej.

  5. Tilbered én kage ad gangen i mikroovnen i 40 sekunder ved 900 Watt.

  6. Servér.

Kilde
Om forfatteren
Profile picture for user Gæsteindlæg
Gæsteindlæg
Redaktion
Bio
Indlægget er ikke skrevet af redaktionen selv, men forfatteren bag har skrevet indlægget efter aftale med os. Skriv til os på redaktion@gastrofun.dk hvis du er interesseret i at skrive til os.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier