Pesto af blomsterkarse (tallerkensmækkere)

Pesto af blomsterkarse (tallerkensmækkere)

1  glas
Profile picture for user Food_by_chrisnos
Food_by_chrisnos
Kok
✅Mit krydderurtebed☘🌱bugner af blomsterkarse også kaldet tallerkensmækkere.✅Så det var på tide at få tyndet lidt ud i de store blade. 😬 ✅Blade og stilke smager dejligt i sommerens salater, de smager af karse med en let bitterhed.
Om opskriften
Beskrivelse

Mit krydderurtebed bugner af blomsterkarse også kaldet tallerkensmækkere. Så det var på tide at få tyndet lidt ud i de store blade. 😬

Blade og stilke smager dejligt i sommerens salater, de smager af karse med en let bitterhed.

Men bladene gør sig også rigtig godt i en pesto. Så det blev det til denne gang. 👩🏼‍🍳

Pesto af blomsterkarse (tallerkensmækkere)
Har du også blomsterkarse i haven, så kommer her opskriften på pesto 👇

Ingredienser
130 g Tallerkensmækker (blomsterkarse blade med stilk)
150 g ost (150 g havgus fra Arlaunika (eller fx parmesan, prima donna, pecorino))
40 g Mandler (ristede)
40 g Græskarkerner (ristede)
40 g Solsikkekerner (ristede)
1 fed Hvidløg
3 spsk Citronsaft
2 1⁄2 dl Olie (evt. halv oliven og halv rapsolie)
Vejledning

Det hele køres sammen på en minihakker til en grov konsistens. 🌱

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Om forfatteren
Profile picture for user Food_by_chrisnos
Food_by_chrisnos
Kok
Bio
Christina er uddannet kok og er 37 år. Hun elsker at nørde i alle retninger, men der er også plads til down to earth kokkerier. Christina er vild med at dele ud af tips, tricks og ideer fra kokkeverdenen.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier