x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Peanut butter

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 16. april 2018

Jordnøddesmør/Peanutbutter er nem at lave, det kræver “bare” en god blender og lidt tålmodig. Det passer godt til morgenbrødet, i en madpakke eller sammen med frugt.


Peanut butter

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 1 time
Antal: 1 Portion
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 500 gram Peanuts
  • 1 spsk. Kokosolie
  • Salt

Sådan gør du

  • Det er vigtigt at bruge usaltede jordnødder til denne ret.
    Peanutbutter
    Rist peanuts af af i ovnen i 15 minutter ved 160 grader varmluft.
    Kom de ristede peanuts op i en blender og blend til nødderne bliver til en let og ensartet masse, det tager cirka 10-15 minutter.
    Peanutbutter
    Man kan evt. stoppe før hvis man godt kan lide en mere crunchy peanutbutter.
    Tilsæt kokosolien og blend igen, til en ensartet masse og smag til med salt.
    Kom peanutbutteren på glas og den er klar.
    Peanutbutter
    Peanutbutteren kan holde ca. 10-14 dage, i en lufttætbeholder.

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.