Pastinak sous vide

Pastinak sous vide

20 min
1 t, 5 min
2  personer
Profile picture for user Forlaget Turbine
Forlaget Turbine
Om opskriften
Beskrivelse

Nænsom og hård tilberedning af pastinak. 

En tur i sous vide vandbadet i 1 time efterfulgt af hårdt varme på en pande eller grill.

Vi har opskriften fra bogen: "GRØNT sous vide", hvor forfatteren Peter Friehling skriver følgende om opskriften:

"Min favoritrodfrugt i al sin enkelhed".

Ingredienser
4 Pastinak
2 tsk Salt
3 fed Hvidløg
1⁄2 dl Olie (smagsneutral)
10 Salvieblade
Vejledning

Skræl og halvér pastinakkerne på langs.

Skær ridser ind i skærefladen på pastinakkerne, og salt dem.

Skær hvidløgsfeddene i skiver, og steg dem i olien, til de er gyldne.

Tilsæt salvien, og steg videre i 30 sekunder.

Afkøl og vakuumpak olien med hvidløg og salvie sammen med pastinakkerne.

Tilbered i 1 time ved 85°C.

Steg eller grill skærefladen på pastinakkerne, til den er gylden.

Om forfatteren
Profile picture for user Forlaget Turbine
Forlaget Turbine
Bio
Forlaget Turbine udgiver mange spændende kogebøger. Nogle af opskrifterne fra bøgerne deler vi her.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Hvad kan du med sous vide?


•    Vi har følgende 2 guides, der kan hjælpe dig til at finde den rigtige sous vide stav eller sous vide maskine/kar.
•    Læs flere artikler/opskrifter omkring sous vide her.


Sociale medier