Pandestegte koteletter med ferskner

Pandestegte koteletter med ferskner
Sidst ændret:
Tirsdag den 8. december, 2020 - 13:31
Beskrivelse

Skøn...skøn ret med saftige [øko] svinekoteletter - søde ferskner - chorizo pølse og krydderurter 🌱🌱🌱

En ret vi spiser ret ofte i sommer halvåret, når fersknerne er solmodne🍑

Og de klæ’r virkelig en simpel svinekotelet krydret med timian og rosmarin...det er altså bare ren mums😋

Sværhedsgrad
Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
20 minutter
Ingredienser
4 Svinekoteletter (øko)
20 g Smør (til stegning)
3 Ferskner (i både)
1 Løg (i både)
  Chorizo (10 cm pølse skåret i skiver)
1⁄2 tsk Rosmarin (tørret)
  Frisk timian (både hakket og til pynt)
2 dl Vand
2 spsk fond (koncentreret)
Vejledning

Brun koteletterne i smør.

Krydr med salt og peber.

Tag dem til side og svits ferskner - pølse og løg i resten af smørret.

Kom krydderurterne ved.

Læg koteletterne tilbage på panden og hæld vand og fond på.

Lad det simre 6-8 min.

Smag til med salt og peber.

Serveres med nye danske kartofler eller en rigtig god pasta.

BON APPETIT😘

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier