Pandekagelagkage

Pandekagelagkage

1 t, 10 min
30 min
1  kage
Profile picture for user Henriette Kristiansen
Henriette Kristiansen
Pandekage-lagkage...I lagene er skiftevis karamelskum og hindbærskum. På toppen friske hindbær, hakket karamel og frysetørret hindbær.
Om opskriften
Beskrivelse

Pandekage-lagkage... 😊🌸

I lagene er skiftevis karamelskum og hindbærskum. 

På toppen friske hindbær, hakket karamel og frysetørret hindbær.

Opskriften er til cirka 10 stk., hvilket er nok til 1 kage.

Ingredienser
Pandekager
50 g Havregryn (1 1/2 dl)
50 g Hvedemel (Cirka 3/4 dl)
3 Æg
1 1⁄2 dl Mælk
1 dl Yoghurt (Naturel)
1 tsk Vaniljepulver
1 tsk Citronsaft
  Smør (Til stegningen)
Hindbærskum
  Husblas (3 blade)
200 g Frosne Hindbær
75 g Sukker
1 tsk Vaniljesukker
2 dl Fløde
1 1⁄2 dl Yoghurt (Naturel)
Karamelskum
3 dl Fløde
1⁄2 ds Karamelliseret mælk
Vejledning

Pandekager

Blend alle ingredienserne sammen med stavblender og steg hver pandekage i lidt smør.

 

Hindbærskum

Læg husblas i blød i koldt vand.

Put hindbær, sukker og vanillesukker i en gryde og giv et kort opkog.

Tag af varmen, blend med stavblender og smelt husblassen i den varme masse.

Pisk fløden til skum, vend yoghurt i og vend derefter den let afkølede (gerne fingervarm) hindbærmasse i.

Sæt på køl en times tid, til hindbærskummet har sat sig lidt.

 

Karamelskum

Pisk fløden til skum, rør karamellen lidt rundt, så den blir blød og vend den i flødeskummet.

Sæt på køl en halv times tid.

 

Samling af kagen

Byg kagen direkte op på det fad, du vil servere den på.

Start med en pandekage, smør den med karamelskum, læg en pandekage ovenpå og smør den med hindbærskum.

Fortsæt til der ikk er flere pandekager.

Øverst putter du karamelskum og friske bær, evt. andet pynt hvis du synes 😊

Opbevar kagen på køl til servering. 

Noter

Tip! Sæt et par madspyd i, hvis kagen skal transporteres, så den ikke glider fra hinanden.

Kan evt også sidde i, når kagen skæres, så pandekagerne ikk glider. ☺️

Kilde

Følg min Instagram profil her.

Om forfatteren
Profile picture for user Henriette Kristiansen
Henriette Kristiansen
Bio
Instragram madblogger (henriette_ak)
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier