Pandebrød

Pandebrød
Sidst ændret:
Mandag den 7. oktober, 2019 - 08:31
Beskrivelse

Lynhurtige pandebrød, der er lækre som tilbehør til mange forskellige retter.

Spis dem til supper eller gryderetter, det tager ingen tid at røre dejen sammen, så det kan gøres, et kvarter før, maden skal serveres.

Sværhedsgrad
Udbytte
4 stk.
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
5 minutter
Tid i alt
15 minutter
Ingredienser
200 g Hvedemel
1⁄2 tsk Salt
2 tsk Bagepulver
1 1⁄2 dl Vand
2 spsk Olie (+ olie til stegning)
Vejledning

Bland hvedemel, salt og bagepulver i en skål.

Tilsæt vand og olie og rør dejen godt sammen. 

Del dejen i fire lige store portioner.

Rul hver portion ud til et fladt brød.

Opvarm en stegpande med olie.

Steg brødene på panden på begge sider i et par minutter, til de er gyldne og gennemstegte.

Pandebrød

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier