Pæretærte med marcipan

Pæretærte med marcipan

10 min
40 min
1  tærte
Profile picture for user Anne Mette Autzen
Anne Mette Autzen
Om opskriften
Beskrivelse

Lækker og nem pæretærte med marcipan.

De sukkersyltede pærer spiller godt sammen med marcipanen og den sprøde tærtebund.

Pæretærte med marcipan

Ingredienser
Dej
2 Æg
100 g Sukker
100 g Mel
60 g Smeltet smør
1 tsk Vaniljesukker
1 tsk Bagepulver
100 g Marcipan (revet)
4 Pærer (syltede, eller fra dåse.)
Pynt
2 spsk Rørsukker
  Flormelis
Vejledning

Smør et lille tærtefad.

Pisk æg og sukker til æggesnaps.

Pisk smørret i æggesnapsen i en fin tynd stråle.

Bland mel, bagepulver og vaniljesukker i dejen.

Fold til sidst revet marcipan i dejen. 

Hæld dejen i det smurte tærtefad.

Halvér dine pærer og tryk dem let ned i dejen.

Drys tærten med 2 spsk. rørsukker.

Bages i alm ovn ved 170 grader i ca. 40 minutter.

Tærten afkøles og drysses med flormelis.

Pæretærte med marcipan

Om forfatteren
Profile picture for user Anne Mette Autzen
Anne Mette Autzen
Bio
Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier