Pærechutney

Pærechutney
Sidst ændret:
Fredag den 8. maj, 2020 - 08:47
Beskrivelse

En lækker opskrift på en pærechutney, der passer godt sammen med ost.

Syltning er en god metode til at bruge rester og redde frugter, rodfrugter og grøntsager der synger på sidste vers.

Opskriften stammer fra bogen: "Skræl er ikke skrald".

Sværhedsgrad
Udbytte
75 centiliter
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
20 minutter
Tid i alt
25 minutter
Ingredienser
3 Pærer (Med skræl (gerne nedfaldspærer eller dem, som du er lige ved at smide ud))
1 Løg
1 fed Hvidløg
1 dl Rosiner
1 dl Sukker
1 tsk Frisk ingefær (Revet ingefær med skræl)
2 Citronskal (2 strimler)
1 dl Eddike
  Salt
  Hvid peber (Fra kværn)
Vejledning

Skær pærerne i små stykker inklusiv kernehus og hak løg og hvidløg.

Bland alle ingredienser i en gryde og kog chutneyen i cirka 15 minutter.

Smag til og hæld den på et rent glas.

Opbevares køligt.

Kilde

Som læser hos GastroFun får du en eksklusiv rabat på bogen "Skræl er ikke skrald", hvorfra denne opskrift stammer:

Brug rabatkoden: gastrofun - så får du 20 % i rabat ved køb af bogen som du kan finde ved at følge dette link

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier