Ovnstegte kartofler

Ovnstegte kartofler

1 t
1 t
6  Portioner
Profile picture for user Susanne
Susanne

Ovnstegte kartofler er altid et sikkert hit som tilbehør til en steg eller et godt stykke kød. ✅ Vi giver dig to gode tips til at sikre at de bliver sprøde hver gang. 🥔

Om opskriften
Beskrivelse

Ovnstegte kartofler er altid et sikkert hit som tilbehør til en steg eller et godt stykke kød. Vi giver dig to gode tips til at sikre at de bliver sprøde hver gang.

Ingredienser
2 kg Kartoffel
4 spsk Olie
  Krydderier (Salt og peber)
  Krydderurter (Oregano, Citronmelisse og timian )
Vejledning

Skrub kartoflerne på skindet (men behold det på) og udvand dem. Dvs. læg dem i en skål med koldt vand og skift vandet hver 20. minut. Gentag 2 gange og skær kartoflerne i stykker a' cirka 2 x 3 cm.

Hæld olien, salt og peber i en stor frysepose og hæld kartoflerne der i. Luk posen og ryst det hele godt rundt, så olienblandingen bliver fordelt i alle kartoflerne.

Tilbered dem i et ildfast fad i 1 time ved 200 grader varmluft og rør i dem cirka halvvejs.

Efter en time tages kartoflerne ud og krydderterne hakkes og vendes i dem.
De er nu klar til servering. 

Om forfatteren
Profile picture for user Susanne
Susanne
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier