Overnight grød

Overnight grød

6 t
10 min
1  person
Profile picture for user Muusmann Forlag
Muusmann Forlag
Professionel
Overnightgrød med quinoa og havre. Det dejlige ved konceptet: "overnight oats" er at grøden næsten passer sig selv.
Om opskriften
Beskrivelse

Overnightgrød med quinoa og havre.

Det dejlige ved konceptet: "overnight oats" er at grøden næsten passer sig selv. Ingredienserne skal røres sammen om aftenen inden man går i seng og om morgenen skal man kun bruge kort tid på at gøre retten færdig.

Vi har opskriften fra bogen: "Morgenmad", der er skrevet af Marie Melchior og Betina Hastoft.

Ingredienser
50 g Quinoa
50 g Havregryn
2 dl Kogende vand
1 1⁄2 dl Mandelmælk
  Salt (1 nip)
  Kanel (1 nip)
1 tsk Vaniljesukker
1 spsk Valnødder
1 Æble
Vejledning

Kom quinoa og havregryn i en kasserolle med kogende vand.

Sæt gryden på køl til næste dag.

Om morgenen bringes kasserollen i kog.

Rør mandelmælk i grøden sammen med salt, kanel og vaniljesukker.

Kog i 6-7 minutter til en blød grød.

Rist valnødderne på en pande og hak dem.

Anret grøden med revet æble og hakkede valnødder.

Kilde

Opskriften stammer herfra.

Om forfatteren
Profile picture for user Muusmann Forlag
Muusmann Forlag
Professionel
Bio
Muusmann Forlag udgiver kvalitetsbøger om bl.a. gastronomi, kost og sundhed, som er en af deres helt store passioner.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier