Ouzo-limonade

Ouzo-limonade

1 min
1 min
1  drink
Profile picture for user Hjemmebaren
Hjemmebaren
Amatør
Når man begynder at bruge ouzo i sine cocktails er den mest brugte nok en Ouzo-Limonade. Den salte lakrids går perfekt med den friske citron, og så lidt sukker sirup for at gøre det hele lidt mere lækkert!
Om opskriften
Beskrivelse

Når man begynder at bruge ouzo i sine cocktails er den mest brugte nok en Ouzo-Limonade.

Den salte lakrids går perfekt med den friske citron, og så lidt sukker sirup for at gøre det hele lidt mere lækkert!

Sødt - surt - salt?

Cheers.

Ingredienser
5 cl Ouzo
3 cl Citronsaft (friskpresset)
3 cl Sukkersirup
5 cl Danskvand
  Isterninger
Vejledning

Kom ouzo, citronsaft og sirup i en shaker med is og ryst drinken godt sammen.

Hæld over i et lavt glas fyldt halvt med is.

Top med danskvand og rør let rundt.

Pynt med citronskive og agurkeskive.

Noter

Find en opskrift på hjemmelavet sukkersirup her.

Om forfatteren
Profile picture for user Hjemmebaren
Hjemmebaren
Amatør
Bio
Hjemmebaren er et nemt og hurtigt menukort på instergram over simple og lækre drinks og cocktail, som alle kan være med på.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier