Ostesuppe

Ostesuppe
Sidst ændret:
Tirsdag den 8. december, 2020 - 13:00
Beskrivelse

Nem og hurtig hverdagsret der kan laves pĂĄ smĂĄ 20 minutter.

Hvis du bruger grøntsagsbouillon, er retten sågar en vegetarret.

Sværhedsgrad
Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
20 minutter
Ingredienser
20 g Smør
2 spsk Hvedemel
1 l Bouillon (grøntsags eller hønse)
300 g Flødeost (pikant)
1 knsp Cayennepeber
Vejledning

Smelt smørret i en gryde - tilsæt og rør godt.

Tilsæt halvdelen bouillonen og pisk mel/smør ud heri.

Tilsæt resten af bouillonen. 

Tilsæt madfløden og lad pikantosten smelte i suppen. 

Tilsæt cayennepeber og smag til med salt og peber.

Porrerne skylles og skæres over på langs, hvorefter de fint snittes.

3/4 af porrerne koges langsomt med i suppen, mens 1/4 gemmes til anretning.

Ostesuppe

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os pĂĄ Instagram eller Facebook.


Sociale medier