One pot pasta bacon

One pot pasta bacon

5 min
10 min
4  personer
Profile picture for user Anne Mette Autzen
Anne Mette Autzen
✅Varm mad på 15 minutter. ✅Sundt, hurtigt, nemt og lækkert i en travl hverdag. ✅Brug de grøntsager du selv har liggende. ✅Ganske "idiotsikker".
Om opskriften
Beskrivelse

Så er der varm mad på 15 minutter! Hurtigere og nemmere bliver det næsten ikke, når det skal særligt tjept i hverdagen.

One pot pasta bacon

One-pot er blevet virkelig populært, og det kan jeg godt forstå. Det er nemt og lækkert, og du kan bruge de grøntsager, du selv har liggende!

God fornøjelse.

 

One pot pasta bacon opskrift

Ingredienser
400 g Pasta
250 g Champignon
1 Squash (lille)
1 Løg
2 fed Hvidløg
1 l Grøntsagsbouillon
1 dl Piskefløde
2 tsk Timian (frisk eller tørret)
1 tsk Oregano (tørret)
1 tsk Rosmarin (tørret)
1⁄2 tsk Chiliflager (tørret - kan undlades)
  Salt og peber (fra kværn)
200 g Bacon (røget, i tern)
Vejledning
  1. Hak løget fint.
  2. Skær squashen i skiver og i kvarte.
  3. Skær champignonerne ud i mundrette stykker.
  4. Bland alle ingredienser inklusive krydderier i en gryde.
  5. Kog det hele i 10 - 12 minutter, indtil pastaen er al dente.
  6. Smag til med salt og peber.
  7. Steg baconternene sprøde på en pande og kom dem i retten lige inden servering. Riv eventuelt lidt parmesan henover retten også. Velbekomme.
Om forfatteren
Profile picture for user Anne Mette Autzen
Anne Mette Autzen
Bio
Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier