Nemme brunch boller

Nemme brunch boller

55 min
15 min
15  boller
Profile picture for user Henriette Kristiansen
Henriette Kristiansen
✅Freshly baked... 😊✅Drengene startede morgenen med film, så jeg kunne lige nå en omgang brunchboller i mens... 👆🏻
De er relativ hurtige at lave og passer perfekt til en lækker brunch eller god morgenmad.
Om opskriften
Beskrivelse

Freshly baked... 😊

Drengene startede morgenen med film, så jeg kunne lige nå en omgang brunchboller i mens... 👆🏻

De er relativ hurtige at lave og passer perfekt til en lækker brunch eller god morgenmad.

Ingredienser
3 dl Vand (Lunken)
25 g Gær
350 g Hvedemel
150 g Grahamsmel (Eller andet groft mel)
50 g Havregryn
1 dl Yoghurt (Naturel eller creme fraiche)
1 tsk Salt
1 spsk Sukker
Vejledning

Rør gæren ud i vandet.

Tilsæt alle øvrige ingredienser og ælt godt til ensartet masse.

Lad hæve 30 min.

Slå dejen ned og form 15 boller, sæt på bageplade og lad efterhæve 20 min.

Klip et kryds i hver bolle, pensl med yoghurt/creme fraiche og drys med kerner, mel eller lignende.

Bag 12-15 min ved 220 grader 😊

Kilde

Følg min Instagram profil her.

Om forfatteren
Profile picture for user Henriette Kristiansen
Henriette Kristiansen
Bio
Instragram madblogger (henriette_ak)
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier