Nemme brunch boller

Nemme brunch boller
Sidst ændret:
Torsdag den 10. december, 2020 - 14:42
Beskrivelse

Freshly baked... 😊

Drengene startede morgenen med film, så jeg kunne lige nå en omgang brunchboller i mens... 👆🏻

De er relativ hurtige at lave og passer perfekt til en lækker brunch eller god morgenmad.

Sværhedsgrad
Udbytte
15 boller
Forberedelsestid
55 minutter
Tilberedelsestid
15 minutter
Tid i alt
1 time, 10 minutter
Ingredienser
3 dl Vand (Lunken)
25 g Gær
350 g Hvedemel
150 g Grahamsmel (Eller andet groft mel)
50 g Havregryn
1 dl Yoghurt (Naturel eller creme fraiche)
1 tsk Salt
1 spsk Sukker
Vejledning

Rør gæren ud i vandet.

Tilsæt alle øvrige ingredienser og ælt godt til ensartet masse.

Lad hæve 30 min.

Slå dejen ned og form 15 boller, sæt på bageplade og lad efterhæve 20 min.

Klip et kryds i hver bolle, pensl med yoghurt/creme fraiche og drys med kerner, mel eller lignende.

Bag 12-15 min ved 220 grader 😊

Kilde

Følg min Instagram profil her.

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier