"GOUDA"? VERSION af de dejlige mozzarella sticks, der er et sikkert hit på din fastfood restaurant. Dette er en luksusudgave med gouda ost og en pankopanering, så de bliver ekstra sprøde.
“GOUDA”- VERSION af de dejlige mozzarella sticks, der er et sikkert hit på din fastfood restaurant.
Dette er en luksusudgave med gouda ost og en pankopanering, så de bliver ekstra sprøde.
En super dejlig snack, forret eller tilbehør sammen med f.eks. en tomatsauce eller aioli.
Antal: stk.
Mozzarella sticks
"GOUDA"? VERSION af de dejlige mozzarella sticks, der er et sikkert hit på din fastfood restaurant. Dette er en luksusudgave med gouda ost og en pankopanering, så de bliver ekstra sprøde.
Udskriv
Pin
Del på Facebook
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!
Ingredienser
- 450 gram ost Gouda blokost
- 4 stk. Æg M/L
- 150 gram Panko rasp
- 50 gram Hvedemel
- 1 spsk. Herbes de Provence kan udskiftes med lige den tørrede krydderurt som du føler for!
- 1 deciliter Parmesan Parmigiano-Reggiano
- 1 tsk. Cayennepeber
- Salt og peber
- 7 deciliter Olie Neutralolie såsom: Raps-, solsikke-, avokado-, eller peanutolie
Sådan gør du
- Skær osten ud i sticks (ca. 1 cm tykkelse)
- Pisk æg i en skål
- Bland panko med Herbs de Provence, revet parmasan, cayenne peber, salt og peber i en anden skål.
- Vend alle ostesticksene i hvedemelen.
- Vend derefter ostesticksene i æggene og efterfølgende i pankoblandingen.
- Sørg for at ostesticksene er fuldt dækket!
- Gør dette med alle ostesticksene, og placer på tallerken.
- Derefter dobbeltpanerer man.
- Gentag paneringen i æggene og panko-blandingen (ikke i hvedemelet)
- Frys derefter sticksene i min. 2 timer.
- Varm olien op til ca. 180 grader (eller test med en træske i olien)
- Når olien er klar, placeres 3-4 sticks i olien (overfyld ikke gryden)
- Friteres til de er gyldne.
- Dræn olien fra på et stykke køkkenrulle.
- Server med f.eks. aioli og tomatsauce.
Om forfatteren
Madflaben er glad for snaskede og smagfulde opskrifter.
Følg os på Instagram her.