Morgenmadsmuffins

Morgenmadsmuffins

10 min
20 min
12  stk.
Profile picture for user Henriette Kristiansen
Henriette Kristiansen

✅God tid i dag betød lidt lækkert til morgenmad 😄

✅De her muffins er fyldt med grove meltyper og chiafrø, så de mætter længe og er slet ikk så syndige som de smager.

De er saftige og svampede af gulerødder og har sødme fra banan.

På toppen er et sprødt dække af havregryn og kanel. 😍

Gør jer selv en tjeneste og prøv dem! 😊

Om opskriften
Beskrivelse

God tid i dag betød lidt lækkert til morgenmad 😄

De her muffins er fyldt med grove meltyper og chiafrø, så de mætter længe og er slet ikk så syndige som de smager.

De er saftige og svampede af gulerødder og har sødme fra banan.

På toppen er et sprødt dække af havregryn og kanel. 😍

Gør jer selv en tjeneste og prøv dem! 😊

Ingredienser
Muffins
3 Æg
1⁄2 dl Rørsukker
2 Moden Banan
1⁄2 dl Rapsolie
1 dl Yoghurt (naturel)
1 dl Rugmel
1⁄2 dl Havregryn
1⁄2 dl Hvedeklid
1 dl Hvedemel
2 spsk Chiafrø
1 knsp Salt
2 tsk Bagepulver
2 Gulerødder (fintrevne)
Drys
1 dl Havregryn
2 spsk Rørsukker
3 spsk Rapsolie
1 tsk Kanel
Vejledning

Tænd ovnen på 200 grader.

Pisk æg og sukker luftigt.

Mos bananerne og rør i til jævn masse.

Tilsæt olie og yoghurt, rør godt.

Bland de tørre ingredienser og vend i.

Vend til sidst gulerødder i.

Fordel dejen i muffinsforme.

Rør ingredienser til drys sammen og strø over muffinsene.

Bag 20 min ved 200 grader.

Kilde

Følg min Instagram profil her.

Om forfatteren
Profile picture for user Henriette Kristiansen
Henriette Kristiansen
Bio
Instragram madblogger (henriette_ak)
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier