Mørbradgryde

Mørbradgryde

5 min
30 min
4  personer
Profile picture for user Henriette Kristiansen
Henriette Kristiansen
Dagene blir køligere og efteråret indbyder nu for alvor til gryde - og simreretter....I dag blev det til familieklassikeren mørbradgryde, piftet op med lidt ekstra grønt og masser af smag...
Om opskriften
Beskrivelse

Dagene blir køligere og efteråret indbyder nu for alvor til gryde - og simreretter.... ☺️

I dag blev det til familieklassikeren mørbradgryde, piftet op med lidt ekstra grønt og masser af smag... 😊

En nem og smagfuld ret, som er en favorit hos både store og små... 🤗


Redaktion: Se vores mørbradgryde med bacon her.

Ingredienser
1 Løg
150 g Champignon (i skiver)
  Gulerødder (fintrevne. 3-4 stk.)
1 Peberfrugt (gul eller rød. I tern.)
400 g Svinemørbrad (cirka)
100 g Chorizo (1 pakke)
3 spsk Paprika
1 ds Hakket Tomater
1 ds Cocktailpølser
2 1⁄2 dl Fløde
1 Bouillonterning
2 fed Hvidløg (knust)
50 g Soltørrede tomater
2 spsk Ketchup
1 spsk Sød chilisauce
1 tsk Salt
1⁄2 tsk Peber
Vejledning

Svits løgne blanke i lidt smør i en gryde.

Tilsæt champignon og svits med nogle minutter.

Tilsæt gulerødder og peberfrugt og svits yderligere et par minutter.

Skær mørbraden i tern og skær chorizoen i tern.

Tilføj mørbrad, chorizo og paprika til gryden og steg til kødet er brunet.

Tilsæt hakkede tomater, cocktailpølser incl vandet i dåsen (det gir smag), fløde, bouillonterning, hvidløg, soltørrede tomater, ketchup, chilisovs, salt og peber.

Lad retten simre 15-20 minutter, mens du koger ris.

Smag til og server med en enkel grøn salat 😊👏🏻

Kilde

Følg min Instagram profil her.

Om forfatteren
Profile picture for user Henriette Kristiansen
Henriette Kristiansen
Bio
Instragram madblogger (henriette_ak)
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier