Mirror Glaze

Mirror Glaze

45 min
1  Portion
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør

Vil du også gerne lege med sammen med de bedste i den store bagedyst🎂 så kan denne glaze måske også lykkes for dig.👨‍🍳✅

Jeg har nu prøvet et par forskellige glazes, og indtil videre er det denne glaze der er lykkes for mig.

Om opskriften
Beskrivelse

Vil du også gerne lege med sammen med de bedste i den store bagedyst, så kan denne glaze måske også lykkes for dig.

Jeg har nu prøvet et par forskellige glazes, og indtil videre er det denne glaze der er lykkes for mig.

Ingredienser
150 g Sukker
150 g Glukosesirup
100 g Kondenseret mælk
85 g Vand
150 g Hvid chokolade
6 Husblas (eller 3 tsk. gelatine pulver)
  Pastafarve
Vejledning

Læg husblassen i kold vand.

Bring sukker, sirup og vand i kog. Når sukkerlagen koger røres husblassen ud i den varme lage.

Rør den kondenseret mælk ud i sukkerlagen.

Hak chokoladen i mindre stykker og hæld lagen ud over chokoladen, så den smelter chokoladen. Rør let i lagen indtil chokoladen er helt smeltet.

Sigt lagen over i et litermål, og kom den ønskede pastafarve der i. Brug en stavblender til at blande chokoladelagen med farven.

Hold stavblenderen skråt ned i lagen, uden at piske luft ind i glazen.

Lad den færdig blandede glaze køle ned til 30-35 grader, inden den overhældes den iskolde kage.

Noter

Er glazen for varm, vil den smelte kagen og både kagecreme og glaze vil løbe af kagen.

Er kagen for var vil glazen også løbe af kagen.

Men er glazen for kold, løber den ingen steder.

Så find ikke kagen frem før end glazen er helt klar.

Om forfatteren
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Bio
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier