Mint chutney

Mint chutney (myntechutney)

2 min
2 min
1  portion
Profile picture for user Natasharaza
Natasharaza
Amatør
Om opskriften
Beskrivelse

Dejlig frisk tilbehør i form af en creme lavet på bl.a. mynte og chili. 

Den giver en god smag til bl.a. lammekød, men kan også bruges til en dip til grøntsager eller brød. 

Ingredienser
1 bdt Mynte (frisk)
1⁄4 bdt Koriander (frisk)
1⁄2 Tomater (lille)
1⁄2 Løg (lille)
1 fed Hvidløg (stort)
  Olie
1 spsk Citronsaft
7 Chili (frisk og grønne, efter smag)
  Salt og peber (efter smag)
  Græsk Yoghurt (eller yoghurt)
Vejledning

Hæld alle ovenstående ingredienser (undtagen olie og yoghurt) i en blender - YES også stilken af mynte- og korianderbundet.

Hvis jeres blender er lille (som min) kan det deles op over to omgange.

Tilføj en lille sjat olie og blend.

Hvis det bliver svært at blende kan en smule vand tilføjes undervejs, så det får en mere “runny” consistency.

Man kan nu vælge at tilføje noget yoghurt eller græsk yoghurt, så det får en mere mild og cremet smag.

Kilde

Følg mig på Instagram her

Om forfatteren
Profile picture for user Natasharaza
Natasharaza
Amatør
Bio
Natasha er glad for fusion food - en kombination af to forskellige køkkener, asian og western.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Tags

Sociale medier