Vi giver dig en simpel og nem opskrift på lækre mini kyskager. Kyskager er i bund og grund en marengstop, der er lidt chewy i midten.

Ingredienser
- 40 æggehvider Svare til ca. 1 æggehvide
- 50 gram Flormelis
Sådan gør du
- Kom æggehvide og flormelis op i skål og pisk det godt sammen med en elpisker, så det bliver til en marengs. Det tager ca. 10 minutter. Marengsen er klar når den er blevet sej og kan lave toppe, der bliver stående. Kom marengs op i en sprøjtepose med en stjerne tyl. Sprøjt små toppe ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag de små toppe midt i ovnen ved 100 grader varmluft i 60 minutter. Lad toppene køle af på en bagerist. De små toppe kan opbevares i op til 14 dage i en lufttæt bøtte.
Om forfatteren
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.