Millionaires shortbread

Millionaires shortbread

30 min
30 min
1  kage
Profile picture for user MickiCheng
MickiCheng
Amatør
✅Hvad får man, når man mikser lækker karamel, nødder, digistivekiks, rigelige mængder smør og🍫chokoladeganache?! 👏🏼👏🏼

✅Lækre Millionaires/karamelsnitter!!
Om opskriften
Beskrivelse

Hvad får man, når man mikser lækker karamel, nødder, digistivekiks, rigelige mængder smør og chokoladeganache?! 👏🏼👏🏼

Lækre Millionaires/karamelsnitter!! 🤩🤩

Hvem skal forkæle dig med sådan nogle?! 😍😍

 

KARAMELSNITTER

Opskriften giver 8-12 store snitter, ved brug af en af følgende forme: ca. 20 x 20 eller 20 x 25 cm.

Ingredienser
Bund
275 g Digestive kiks
175 g Smør
50 g Brun farin
1 knsp Salt
Karamel
1 ds Karamelliseret mælk (dulche de leche)
70 g Smør
70 g Brun farin
1⁄2 tsk Flagesalt (eller 1/4 tsk. alm. bordsalt)
150 g Hasselnødder
50 g Peanuts (saltede)
Ganache
250 g Mørk chokolade
50 g Smør
1 dl Fløde
Vejledning

Bund

Pulveriser kiksene helt i en foodprocessor eller bank dem til fine krummer.

Bland med salt og brun farin.

Smelt smør og bland med kiksekrummer.

Fordel i form med bagepapir og pres godt ned!

Stil på køl.

 

Karamel

Kog karamel på karamelliseret mælk, brun farin, smør og salt og kog op ved middel varme i 5-7 minutter.

Det skal boble og blive lidt tykkere.

Rist hasselnødderne i ovnen ved 180 grader er par minutter, køl og nulr skallen af.

Kom hasselnødder og peanuts i den lune karamel og fordel karamellen på bunden.

Stil på køl.

 

Ganache

Smelt chokolade og smør sammen.

Varm fløden op, tilsættes til chokoladen og røres glat og blank.

Fordel ganachen oven på karamellen og stil på køl til kagen er helt kold!

Skær snitter af kagen og nyd!

God fornøjelse med det 🤩🤩

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Om forfatteren
Profile picture for user MickiCheng
MickiCheng
Amatør
Bio
Micki elsker kage, søde sager og alt godt inden for bagværk. Selvom Micki er god til at svinge kagerullen i køkkenet, nyder han også en god, hjemmelavet bearnaise og tykke, friterede fritter! Og en god, rød bøf!
Læs flere af vores opskrifter
Hviletid
30 min
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier