MazarintĂŚrte med frugt

MazarintĂŚrte med frugt
Sidst ĂŚndret:
Mandag den 7. december, 2020 - 21:06
Beskrivelse

Sommer mazarin tĂŚrte.

Sü bliver det ikke meget mere sommer: Friske bÌr ovenpü en mazarinbund med mørk chokolade og en dejlig vaniljecreme.

MazarintĂŚrte med frugt

SvĂŚrhedsgrad
Udbytte
1 kage
Forberedelsestid
45 minutter
Tilberedelsestid
30 minutter
Hviletid
20 minutter
Tid i alt
1 time, 35 minutter
Ingredienser
  Opskriftsgruppe (Mazarinbund)
200 g Marcipan (groft revet)
200 g Smør (blødt)
75 g Sukker
50 g Mel
  Opskriftsgruppe (Creme)
1⁄2 Vaniljestang (eller 1/2 tsk vaniljesukker)
2 dl MĂŚlk
1 spsk Majsstivelse
1 spsk Sukker
1⁄4 l Piskefløde
  Opskriftsgruppe (Pynt)
  BĂŚr (masser af bĂŚr - bestem selv hvad du vil have pĂĽ)
Vejledning

Mazarinbund

Pisk marcipan, smør og sukker sammen.

Tilføj Ìggene et efter et.

Tilføj mel.

BeklĂŚd en rund bageform med bagepapir - fordel dejen og bag i almindelig ovn ved 175 grader i cirka 25-35 minutter (afhĂŚngig af ovnens varme).

Køl ned 

Smelt 100 g mørk chokolade og pensl bunden.

Lad chokolade stivne.

 

Creme

Bland vaniljen med sukker og rør Ìg og majsstivelse sammen hermed.

Varm mÌlken i en gryden tilsÌt Ìggeblandingen og lad det tykne under omrøring.

Tag gryden af varmen og lad cremen køle af.

Pisk fløden til let skum og fold cremen heri. 

Cremen puttes pü sprøjtepose og stilles pü køl i 30 minutter.

Kagen sprøjtes op og pyntes med sommerbær!🍒

MazarintĂŚrte med frugt

MazarintĂŚrte med frugt

MazarintĂŚrte med frugt

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, nür du deler dine resultater med os! NÌvn os med tagget @GastroFun.dk pü dine billeder pü Instagram, sü vi kan se, hvordan det gik.

Du kan ogsü bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmül eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os pĂĽ Instagram eller Facebook.

Sociale medier