Mazarintærte

Mazarintærte

10 min
40 min
  Portioner
Profile picture for user Anne Mette Autzen
Anne Mette Autzen

Mazarintærte er en klassiker, vi har alle købt den. ✅ Men prøv at lave den selv med frisk mørk chokolade, og friske ingredienser. ✅ Kagen er blød, og frisk, og med den mørke chokolade på toppen, egner en mazarintærte sig perfekt til anledningen af gæster, fredagshygge, eller andet. ✅ 

Om opskriften
Beskrivelse

Mazarintærte er en klassiker, vi har alle købt den. Men prøv at lave den selv med frisk mørk chokolade, og friske ingredienser. Kagen er blød, og frisk, og med den mørke chokolade på toppen, egner en mazarintærte sig perfekt til anledningen af gæster, fredagshygge, eller andet. 

Ingredienser
200 g Marcipan
200 g Sukker
200 g Smør (Blødt)
4 Æg
120 g Hvedemel
200 g Mørk chokolade
2 tsk vanillepulver
1 1⁄2 tsk Bagepulver
Vejledning

Start med og piske sukker og smør sammen.

Derefter piskes æggene i, lidt efter lidt. 

Vaniljepulver, mel, og bagepulver blandes sammen, og vendes i æggemassen.

Tag en springform, og smør den til. 

Put dejen i springformen og bag kagen i midten af ovnen i 35-40 minutter, på 180 grader. 

Lad kagen køle ned. 

Lav et vandbad til at smelte chokoladen, og fordel chokoladen på kagen efterfølgende.

Når chokoladen er størknet på kagen, er den klar til servering. 

Om forfatteren
Profile picture for user Anne Mette Autzen
Anne Mette Autzen
Bio
Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier