Mayonnaise

Mayonnaise

5 min
10 min
4  personer
Profile picture for user Fattigfeinschmecker
Fattigfeinschmecker
Amatør
Én mayonnaise - tre smagsvarianter!Med denne opskrift på mayonnaise får du forslag til, hvordan du kan krydre din mayonnaise på forskellige måder
Om opskriften
Beskrivelse

Én mayonnaise - tre smagsvarianter!

Med denne opskrift på mayonnaise får du forslag til, hvordan du kan krydre din mayonnaise på forskellige måder. 

Ingredienser
2 Pasteuserede æggeblommer
1⁄2 tsk Sennep (dijonsennep)
1⁄2 tsk Hvidvinseddike
1 dl Olie (smagsneutral, fx vindruekerneolie)
  Salt
  Peber
  Citronsaft
  Hvidløg
  Safran
  Dild (frisk, finthakket)
  Estragon (frisk, finthakket)
Vejledning

Pisk æggeblommer med sennep, eddike, salt og peber. Tilsæt olien lidt ad gangen og pisk, indtil olien er optaget, og den ønskede konsistens opnås. Synes du konsistensen pludselig bliver for tyk, kan du blande lidt vand eller eddike i.

Smag til med yderligere salt, peber, citron eller eddike.

Del din mayonnaise i tre portioner.

Tilsæt estragon i den ene, dild i den anden og hvidløg og safran i den tredje. 

Mayonnaise

Om forfatteren
Profile picture for user Fattigfeinschmecker
Fattigfeinschmecker
Amatør
Bio
En madnørd med meget dyrere spisevaner, end indtægten tillader. Derfor leder han hele tiden efter de bedste råvarer - men til den laveste pris.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier