Mayo med dild og flødeskum

Mayo med dild og flødeskum

2 min
5 min
4  personer
Profile picture for user Thomas Tranegaard Nielsen
Thomas Tranegaard Nielsen
Redaktion
Om opskriften
Beskrivelse

Lækker hjemmerørt dildmayonnaise der er gjort mere luftig ved hjælp af flødeskum.

Den passer fortræffeligt til skaldyr- og fiskeretter.

I forbindelse med at holde nytårsaften, lavede min kone en dejlig ret med ovnstegte jomfruhummere

Mit bidrag til retten er denne dejlige mayo og et luftigt og velsmagende manitobabrød.

Mayo med dild og flødeskum

Ingredienser
1 Æggeblommer
1 tsk Dijonsennep
1⁄4 tsk Salt
1 fed Hvidløg
1⁄2 Citron (skal og saft)
2 dl Rapsolie (eller en anden neutral olie)
4 spsk Flødeskum (cirka, kan være 3 spsk., afhængig af konsistensen)
  Salt (til at smage til med)
Vejledning

Pisk æggeblommer med sennep, eddike og salt.

Tilsæt olien lidt ad gangen og pisk, indtil olien er optaget, og den ønskede konsistens opnås. 

Pisk fløden til flødeskum og vend den forsigtigt i mayonnaisen.

Tilsæt presset hvidløg, citronsaft/skal og hakket dild.

Smag til med yderligere salt og evt. mere citronsaft.

Om forfatteren
Profile picture for user Thomas Tranegaard Nielsen
Thomas Tranegaard Nielsen
Redaktion
Bio
Thomas er skolelærer, bl.a. i madkundskab og engelsk, han er en flittig amatørbager og overall madnørd, og så udvikler han stort set alle sine opskrifter selv - de fleste findes her på siden. Thomas er vært på GastroFun Premium og en del af redaktionen her på siden, og så er han med i MasterChef 21.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier