Mars chokolade milkshake

Mars chokolade milkshake

2 min
2  glas
Profile picture for user Per Asmussen
Per Asmussen
Redaktion
✅Mars chokolade i milkshake form! ✅En sød, cremet og kold forfriskning til de varme dage, når lysten til noget sødt opstår. ✅Et hit blandt de mindste!
Om opskriften
Beskrivelse

Vejret er totalt lækkert for tiden, og det kalder på kølige forfriskninger! I fredags kom jeg til at love min datter, at vi skulle have is om lørdagen, så hun lavede selvfølgelig ikke andet end at gå og gale efter is lige fra morgenstunden.

Så kan far lære det.

Det blev til et hyggeprojekt med noget Mars is, som vi allerede havde liggende i fryseren. En MUCHO sød milkshake - nok også lige til den søde side. Det er som om, det blev lidt for meget, når den blev forvandlet til flydende form, for SÅ voldsom synes jeg alligevel ikke, den er som is alene - selvom Mars is ER sød!

Jeg har faktisk hørt rygter om, at Mars-barer indeholder "anti-brækmiddel", fordi de er så søde. Det havde jeg altså ikke lige liggende, så det er måske der problemet ligger! ;-) Måske en idé til en ny opskrift?

Indtil da må løsningen være at tilføje lidt vaniljeis til blenderen. Det må blive næste gang for mit vedkommende!

Ingredienser
5 spsk Is (Marsis)
10 Isterninger
1⁄2 l Sødmælk
Vejledning
  1. Kom alle ingredienser i en blender, men hold lidt igen med mælken - start eventuelt med at tilføje 2/3 dele.

  2. Blend det hele godt sammen.

  3. Tilføj den resterende mælk lidt efter lidt, indtil du rammer den ønskede tykkelse. Nogle foretrækker en milkshake tynd, mens andre vil have den tyk. Min var nok et sted midt imellem.

  4. Hæld milkshaken på glas og servér med et sugerør.

Mars chokolade milkshake

Om forfatteren
Profile picture for user Per Asmussen
Per Asmussen
Redaktion
Bio
Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier