Mars is

Mars is

25 min
24 t
1  Liter
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør

Mars chokoladebaren kender de fleste og Mars isen har de fleste også stiftet et bekendtskab med. 🍧
Denne karamel is har de fleste af Mars chokoladebarens smage og er dejlig fløderig. ✅

Om opskriften
Beskrivelse

Mars chokoladebaren kender de fleste og Mars isen har de fleste ogsĂĄ stiftet et bekendtskab med.

Denne karamel is har de fleste af Mars chokoladebarens smage og er dejlig fløderig.

Ingredienser
1⁄2 l Piskefløde
1 ds Kondenseret mælk
150 g Mælkechokolade
Vejledning

Smelt mælkechokoladen i mikrobølgeovn i ca. 40 sekunder og rør i skålen indtil chokoladen er helt smeltet.

Sæt skålen med smeltet chokolade til side.

Imens chokoladen afkøles lidt, piskes flødet til en let flødeskum.

Når fløden begynder at lave små toppe, tilsættes den kondenseret mælk og den smeltet chokolade og pisk den let sammen i 2-3 minutter, herefter vendes ismassen med en dejskaber til en homogen masse.

Kom isen op i en bøtte og sæt den på frost natten over.

Noter
Om forfatteren
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Bio
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os pĂĄ Instagram eller Facebook.


Tags

Sociale medier