Marokkansk gryderet

Marokkansk gryderet

5 min
1 t, 5 min
2  personer
Profile picture for user Denlillemadblog
Denlillemadblog
Amatør

✅Den her marokkanske gryderet er spicy på den helt rigtige måde og giver en god varme. ✅Lækker kombination af chili, varme krydderier og sød honning.

Om opskriften
Beskrivelse

Det river og rusker udenfor 🌊 den her marokkanske gryderet er spicy på den helt rigtige måde og givet en god varme 🔥 

Jeg synes det er lækkert 😋 kan godt lide kombinationen af de varme krydderi og den søde honning 🍯
 

Ingredienser
400 g kyllingelår (skåret i mundrette stykker . eller 2 kyllingebryster)
1 Løg
2 fed Hvidløg
3 Gulerødder (i mindre stykker)
1 Squash (i mindre stykker)
2 tsk Ras el Hanout (marrokansk blandingskrydderi)
1 tsk Koriander (stødt)
1 tsk Spidskommen (stødt)
1⁄2 tsk Kanel
1⁄2 tsk Chilipulver
1 spsk Honning
7 dl Hønsebouillon
  Rosiner (1 håndfuld)
  Salt og peber
Vejledning

Brun kyllingen af i olie og steg løg, hvidløg og krydderier.

Tilsæt grøntsager, kylling, honning og bouillon og lad det simre i 45 minutter.

Tilsæt rosiner og lad dem koge med i 15 minutter.

Smag til med salt og peber og server med hvide ris 👩🏽‍🍳

Velbekomme!

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Om forfatteren
Profile picture for user Denlillemadblog
Denlillemadblog
Amatør
Bio
Denlillemadblog laver mad og drikkelse, som har god smag og hvor alle kan være med.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier