Madvafler

Madvafler

15 min
5 min
4  Stk
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Om opskriften
Beskrivelse

Denne opskrift er på sunde og lækre madvafler. De er både glutenfri og et sundt alternativ til madpandekager.

De kan bruges til brunch, frokosten eller aftensmaden, gerne sammen med avocado & æg eller rygeost/flødeost & laks.

Ingredienser
4 Æg
50 g Sesamfrø
20 g Hørfrø
80 g Solsikkekerner
60 g Græskarkerner
Vejledning

Madvafler

Kom alle de tørre ingredienser i en blender og blend det til en mel.

Madvafler

Rør æggene i melet, så du får en dej.

Madvafler

Hvis du har tid, så lad dejen hvile i 5-10 minutter, inden den bages i et belgisk vaffeljern.

(Brug lidt fedtstof hvis dit vaffeljern ikke er non-stick).

Madvafler

Lad dem køle af inden servering. 

Bag dem i 4-5 minutter hvis du bruger en hjerteform og 5-6 minutter hvis du bruger en firkantet form.

Om forfatteren
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Bio
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier