Mac & Cheese

Mac & Cheese

5 min
20 min
2  personer
Profile picture for user Michelle Tolbøll
Michelle Tolbøll
Amatør
✅En videreudvikling af den amerikanske klassiker. ✅Hurtig, nem og lækker aftensmad i hverdagen. ✅Elsket af både børn og voksne!
Om opskriften
Beskrivelse

Jeg kalder denne ret for en "Mac & Cheese Wannabe"!

En ægte Mac & Cheese indeholder jo kun makaroni, ost, mælk, mel og smør.

Mac & Cheese

Min udgave er derfor en slags videreudvikling af den klassiske Macaroni & Cheese, fordi jeg blandt andet putter bacon, kylling og bambusskud i den. Nam!

Det giver lidt mere fylde og mæthed til en ellers meget simpel ret :-)

Det er en lækker, nem og lynhurtig hverdagsret, som du kan have klar på mindre end 30 minutter!

 

Mac & Cheese opskrift

Ingredienser
200 g Suppehorn (eller lignende)
200 g Bacon (i tern)
1 spsk Smør
2 fed Hvidløg
2 Løg
300 g Kylling (i fileter)
140 g Bambus (skud)
250 g Flødeost (pikant eller hvidløgssmag)
250 g Cremefine (eller anden madlavningsfløde)
  Salt og peber (fra kværn)
Vejledning
  1. De 2 fede hvidløg hakkes fint.
  2. Skær de 2 løg i halve ringe.
  3. Skær kyllingen i tern.
  4. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
  5. Hæld vandet fra pastaen og lad den dryppe af i en sigte. 
  6. Steg baconternene.
  7. Tag panden af varmen, når baconen er færdig, og sæt det til side.
  8. Smelt smørret i en gryde, der er stor nok til at rumme pastaen. Jeg brugte en wokpande med høj kant. 
  9. Tilsæt fint hakket hvidløg samt løgene skåret i halve ringe. Lad det stege, indtil det har fået en dejlig gylden farve. 
  10. Tilsæt bacon.
  11. Tilsæt kyllingen skåret i tern. 
  12. Tilsæt bambusskud og lad retten stå ved svag varme i 5 minutter.
  13. Tilsæt flødeost og bland godt. 
  14. Tilsæt cremefine eller madlavningsfløde. Rør godt og lad retten stå og simre i et par minutter. 
  15. Kom den kogte pasta i og vend det hele godt sammen.
  16. Smag til med salt og peber.
  17. Server straks - velbekomme.
Om forfatteren
Profile picture for user Michelle Tolbøll
Michelle Tolbøll
Amatør
Bio
Michelle elsker at være i køkkenet og prøve nye spændende ting og kombinationer.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier