Måltidssalat med oksekød, perlebyg og broccoli

Måltidssalat med oksekød, perlebyg og broccoli
Sidst ændret:
Mandag den 25. januar, 2021 - 11:37
Beskrivelse

Særdeles smovset og lækker måltidssalat fyldt med gode sager; mørt oksekød stegt i soya, hvidløg og honning i smukt samspil med broccoli og rødløg på en bund af rucola. På toppen knasende saltede mandler. 

En simpel, men virkelig lækker salat til når smagsløgene skal forkæles.

Salaten kan nydes både lun og varm - gør som du foretrækker.

Den er nem at lave og efterlader dig behagelig mæt - en ny favorit til gemmerne.

Måltidssalat med oksekød, perlebyg og broccoli

Sværhedsgrad
Udbytte
2 personer
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
25 minutter
Tid i alt
30 minutter
Ingredienser
2 dl Perlebyg (+ letsaltet vand til kogning)
1 spsk Kokosolie
1 Rødløg (skåret i skiver)
1⁄2 Broccoli (i små buketter)
2 spsk Soya
1 spsk Honning
  Opskriftsgruppe (Desuden)
50 g Rucola
2 spsk Citronsaft
Vejledning

Sæt perlebyggen til kogning (ca. 25 minutter).

Smelt kokosolie på en varm pande, tilføj oksekød og lad det brune let.

Tilføj løg, broccoli, østerssovs, soya og honning - lad det simre nogle minutter og smag til med salt og peber.

Tag af varmen.

Vend rucola sammen med citronsaft og anret rucolaen på 2 tallerkner.

Dræn perlebyg for vand og vend dem sammen med oksekøds-mixet.

Anret blandingen ovenpå rucolaen.

Drys med hakkede, saltede mandler og servér.

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier