Lyserøde vafler

Lyserøde vafler

5 min
20 min
6  hjerter
Profile picture for user MickiCheng
MickiCheng
Amatør
Hvem ville elske sådan nogle fine lyserøde hapsere?!? Jeg fik lige lyst til en lille snack, så jeg biksede lige en hurtig opskrift sammen til jer!
Om opskriften
Beskrivelse

Var der nogle, der sagde LYSERØDE VAFLER?!? 😄😄😍😍

Hvem ville elske sådan nogle fine lyserøde hapsere?!? 👏🏼👏🏼

Jeg fik lige lyst til en lille snack, så jeg biksede lige en hurtig opskrift sammen til jer!

Lyserøde vafler

Lyserøde vafler

Ingredienser
Dej
70 g Rødbede (rå)
4 1⁄2 dl Mælk
180 g Hvedemel
80 g Grahamsmel
1 tsk Salt
1 tsk Sukker
2 spsk Olie
1 tsk Bagepulver
  Fedtstof (til bagningen)
Vejledning

Blend rødbede og mælk.

Tilsæt alle de andre ingredienser til blenderen og blend.

Rør rundt med en ske for at sørge for, at der ikke er flere melklumper.

Blend igen.

Tilsæt evt. lidt mere mælk, hvis dejen er meget tyk!

Varm et vaffeljern op, bag og server!

Velbekomme og god fornøjelse!!

Vaflerne kan spises både som madvafler og som dessertvafler 😍

Noter

Tip: brug evt. kun 4 dl mælk og tilsæt 1 æg til opskriften. Jeg havde ikke flere æg på køl, så det blev til en opskrift uden æg

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Om forfatteren
Profile picture for user MickiCheng
MickiCheng
Amatør
Bio
Micki elsker kage, søde sager og alt godt inden for bagværk. Selvom Micki er god til at svinge kagerullen i køkkenet, nyder han også en god, hjemmelavet bearnaise og tykke, friterede fritter! Og en god, rød bøf!
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier