x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Lynstegt tun med espuma

REDAKTION | 31. oktober 2018

Vi giver dig her et bud på en servering med lynstegt tun serveret med espuma, en specialitet fra den molekylære gastronomis verden.

Retten er oplagt at servere som forret og tager ikke lang tid at tilberede.

Server f.eks. på en bund af salater og et godt brød som tilbehør.


Lynstegt tun med espuma

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Fisk, Forret, Gæstemad, Hurtig mad, Molekylær Gastronomi, sifon, Tun
Forb. tid: 1 time 30 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Redaktion

Ingredienser

  • 200 gram Tun i olie
  • 200 gram Flødeost fuldfed
  • 1 deciliter Fløde minimum 36%
  • Krydderier salt og peber
  • 200 gram Tun bøf
  • Krydderier salt og peber

Sådan gør du

  • Espuma


    Dræn tunen og purér den med flødeosten i en blender, til du har en jævn blanding.
    Tilsæt fløden og krydr med salt og peber.
    Passer blandingen gennem en sigte og ned i en 0,5 liters sifonflaske (anvend 1 patron).  
    Ryst flasken kraftigt og sæt den på køl i 1-2 timer.

     

    Lynstegt tun

    Skær fisken ud i lange, firkantede klodser.
    Steg den i 20-30 sekunder på hver side.
    Skær tunen ud i terninger og anret som på billedet.

Om forfatteren


Vores artikler er altid skrevet ud fra vores holdninger og de emner, vi interesserer os for. Skriv til os på redaktion@gastrofun.dk hvis du har feedback.

Molekymi.dk


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'my_deregister_scripts' not found or invalid function name in /home/gastrof1/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 287