Lynstegt makrel

Lynstegt makrel

5 min
15 min
4  personer
Profile picture for user Theis Astow
Theis Astow
Amatør
Vil du også gerne lave mere fisk i hverdagen? Så prøv min opskrift på: Lynstegt makrel med avokadomos (kan eventuelt serveres med smørstegte eller knuste kartofler)
Om opskriften
Beskrivelse

Vil du også gerne lave mere fisk i hverdagen?

Så prøv min opskrift på:

Lynstegt makrel med avokadomos (kan eventuelt serveres med smørstegte eller knuste kartofler)
 

Ingredienser
4 Makrelfilet (uden skind)
2 Avocado
  Ærter (4 håndfulde - friske)
  Ærteskud (2 håndfulde)
Vejledning

Mos avokadoerne fint, hak halvdelen af ærterne fint og bland dem sammen med avokadoen.

Smag til med citron, salt og peber.

Varm en pande op til høj varme, og læg de sidste ærter på, de skal gerne blive lidt sorte.

Tag dem af når de har fået sorte pletter.

Skær riller med 1 cm mellemrum på den korte led på makrellen.

Tag en gasbrænder og brænd makrellen, den skal kun brændes på skindsiden.

Den skal have en del.

Drys med salt.

Pres en smule citron ud over fisken.

Anret tallerkenen.

Fordel mosen to steder på tallerkenen, læg makrellen ovenpå.

Drys de brændte ærter ud over.

Fordel ærteskud ud over retten.

Lynstegt makrel

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Om forfatteren
Profile picture for user Theis Astow
Theis Astow
Amatør
Bio
Theis er en glad amatørkok, som bruger så meget tid som muligt i køkkenet. Theis er glad for det enkle køkken, hvor få råvarer bliver omdannet til god mad.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier