Lynhurtige fyldte madbrød

Fyldte madbrød
Sidst ændret:
Tirsdag den 5. januar, 2021 - 13:38
Beskrivelse

Nemt og lækkert tilbehør til i aften...?

Et bud kunne være de her fyldte madbrød med hhv. hvidløg, persille og revet ost og i den anden; soltørret tomat, cherrytomater og feta.

Sprødt uden på, blødt og lækkert indeni med masser af smag.

De tager ikke mange øjeblikke at lave, men både smager skønt og ser skønne ud.

Fyldte madbrød

Sværhedsgrad
Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
10 minutter
Tid i alt
15 minutter
Ingredienser
  Opskriftsgruppe (Med hvidløg, persille og revet ost)
1 Brød (godt brød eller flute)
1 dl Persille (frisk og hakket)
  Revet ost (2 håndfulde)
  Opskriftsgruppe (Med tomat og feta)
7 Cherrytomater (skåret i tern)
1 dl Soltørrede tomater (skåret i tern)
1 dl Feta (smuldret)
Vejledning

For begge gælder det, at brødet skæres i skiver - men ikke helt igennem og så fordeles fyldet ellers bar mellem skiverne.

Tilbered 8-10 minutter en 200 grader forvarmet ovn til brødene er gyldne og den revne ost smeltet.

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier