Lun taco salat

Lun taco salat

15 min
4  Portioner
Profile picture for user Anne Mette Autzen
Anne Mette Autzen
Lun, sprød og krydret taco salat med guacamole. Så er der tacos på en helt ny måde! Tacos er generelt en genial måde at få brugt de små rester der ellers skulle hobe sig op i køleskabet i løbet af en typisk uge.
Om opskriften
Beskrivelse

Lun, sprød og krydret taco salat med guacamole.

Så er der tacos på en helt ny måde! Tacos er generelt en genial måde at få brugt de små rester af majs, agurk, tomat og hvad der ellers skulle hobe sig op i køleskabet i løbet af en typisk uge. Du kan bruge et væld af forskellige friske grøntsager, alt efter hvad du har liggende, og på den måde kan du variere din tacosalat fra gang til gang.

En skøn og nem aftensmad  - også nem og lækker at have med til frokost på jobbet. Bare husk at pakke tortillachipsene for sig selv, så de ikke når at blive bløde :-)

Ingredienser
450 g Hakket Oksekød
2 Avocado
1 spsk Creme Fraiche
1⁄2 Citron (Saften herfra)
2 fed Hvidløg (Pressede)
1⁄2 tsk Cayennepeber
1 tsk Koriander (Stødt)
1 tsk Spidskommen (Stødt)
  Salt og peber (Efter smag)
  Agurk (Mængde efter behov)
  Cherrytomater (Mængde efter behov)
  Majs (Mængde efter behov)
  Forårsløg (Mængde efter behov)
  Rød peberfrugt (Mængde efter behov)
1 pk Tortillachips
Vejledning

Brun kødet af i en gryde.

Tilføj taco- eller fajitamix og rør sammen.

Sluk for komfuret og læg låg på.

Find en blender.

Kom avocado, creme fraiche, citronsaft, presset hvidløg, cayennepeber, koriander og spidskommen i blenderen.

Blend til ønsket konsistent. Ønskes en grovere guacamole, mos da i stedet med en gaffel i en skål.

Smag til med salt, peber og eventuelt andre krydderier.

Guacamolen tager sig også godt ud med finthakket rødløg, tomater og frisk koriander (udelad da stødt koriander).

Hak dine grøntsager som du foretrækker dem.

Anret det hele i en dyb tallerken og kom stykker af tortillachips ovenpå.

Nemt og lækkert!

Lun taco salat

Om forfatteren
Profile picture for user Anne Mette Autzen
Anne Mette Autzen
Bio
Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier