Luksus pitabrød

Luksus pitabrød

10 min
15 min
4  Portioner
Profile picture for user Per Asmussen
Per Asmussen
Redaktion

Verdens bedste pitabrød!🥙

De sprøde elementer i form af sprød grønkĂĄl og det sprødstegte kyllingeskind er virkelig gode i de bløde pitabrød.âś… Løgmarmeladen giver et ekstra pift til fyldet. 

Om opskriften
Beskrivelse

Verdens bedste pitabrød!

De sprøde elementer i form af sprød grønkål og det sprødstegte kyllingeskind er virkelig gode i de bløde pitabrød. Løgmarmeladen giver et ekstra pift til fyldet. 

Ingredienser
  pitabrød (meget gerne hjemmebagte - se link til opskriften i vejledningen)
1 pk Kyllingeinderfilet
  Smør (til stegning)
  Olie (til stegning)
  Karry
  Krydderier (salt og peber)
  SpidskĂĄl
Vejledning

Brug meget gerne hjemmebagte pitabrød - se vores opskrift på pitabrød her.

 

Sprød grønkål:

Fjern stokken fra grønkålen og kasser den.

Skyl grønkålen godt og skær bladene i grove stykker.

Kom grønkålen i en frysepose og hæld olie og salt i posen. Masser posen, så olien fordeles på alt grønkålen. 

Bages i ovnen i 10-15 minutter ved 170 grader varmluft.

Grønkålen skal være knasende sprød.

 

Fyld:

Skær kyllingekødet i mindre stykker.

Opvarm en pande med smør og olie og "brænd" karry af herpå. 

Steg kødet ved lidt mere end middel varme, til det er gennemstegt, men ikke tørt.

Krydr med salt og peber.

Skyl og snit spidskålen fint. 

 

Server pitabrødene med sprød grønkål, spidskål, kylling og løgmarmelade.

 

Luksus pitabrød

 

Noter

Lav gerne en dressing til pitabrødene af mayonnaise, cremefraiche, karry, sukker, citronsaft samt salt og peber. Smag evt. også dressingen til med lidt mangochutney. 

Om forfatteren
Profile picture for user Per Asmussen
Per Asmussen
Redaktion
Bio
Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os pĂĄ Instagram eller Facebook.


Sociale medier