Leverpostej af råvildt

Leverpostej af råvildt

1 t
45 min
4  personer
Profile picture for user A5 Forlag
A5 Forlag
Kok

✅Lækker og nem leverpostej lavet af rådyrslever.

✅Leverpostej passer altid godt på et frokostbord, så hvorfor ikke lave det selv?

Opskriften er fra vores bog: "Det’ helt vildt – rådyr", hvor forfatterne Christian Ramsgaard & Erik Schwærter siger følgende om opskriften:

"En populær leverpostej både hos børn og voksne"

Om opskriften
Beskrivelse

Lækker og nem leverpostej lavet af rådyrslever.

Leverpostej passer altid godt på et frokostbord, så hvorfor ikke lave det selv?

Opskriften er fra vores bog: "Det’ helt vildt – rådyr", hvor forfatterne Christian Ramsgaard & Erik Schwærter siger følgende om opskriften:

"En populær leverpostej både hos børn og voksne"

Ingredienser
1 Rådyrslever
300 g Svinefedt
100 g Bacon (i tern)
100 g Ansjosfileter (og væsken fra dem)
  Skalotteløg (3-5 stk.)
  Frisk timian (Blade fra 10 kviste)
3 Æg
100 g Mel
30 g Kartoffelmel
100 g Mælkepulver
  Salt og peber
Vejledning

Kog svinefedtet i vand med timian i ca. 45 min.

Si væsken fra og gem det.

Kør fedt, løg, ansjoser og den rå lever igennem kødhakkeren.

Bland det med æg, mel, mælkepulver og kartoffelmel.

Bacontern vendes i og smages til med salt og peber samt evt. lidt knust enebær.

Væsken tilsættes, så det har konsistens af tynd havregrød.

Fyldes i forme og bages i vandbad på 200 grader til de er mørke på overfladen.

Dejlig spise, som kan holde sig i fryseren.

Kan nydes med syltede rødbeder og sprød baconhjemmebagt rugbrød.

Kilde

Læs mere i vores bog: "Det’ helt vildt – rådyr":

Det’ helt vildt – rådyr

Om forfatteren
Profile picture for user A5 Forlag
A5 Forlag
Kok
Bio
A5 Forlag udgiver gastronomisk faglitteratur.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier