ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

LCHF tacos med tilbehør

NANNA KIELGAST FREVING | 3. februar 2019
Lækker opskrift på tacos lavet ud fra LCHF princippet. Det her er en god og famlievenlig ret, som kan tilpasses alt efter hvad man har i køleskabet.

Lækker opskrift på tacos lavet ud fra LCHF princippet.

Jeg har levet udelukkende LCHF siden 1. December. Jeg er altid på jagt efter gode retter som både er familie venlige og som kan tilpasses alt efter hvad man har i køleskabet. Og det kan denne ret. Den er et hit hos hele familien, og med 3 bonusbørn er det vigtigt hjemme hos os.

Fyldet er selvfølgeligt valgfrit, alt efter hvad man har eller ønsker. Men her er hvad jeg bruger.


Antal: 5 personer

LCHF tacos med tilbehør

Lækker opskrift på tacos lavet ud fra LCHF princippet. Det her er en god og famlievenlig ret, som kan tilpasses alt efter hvad man har i køleskabet.
1 fra 1 stemme
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Nanna Kielgast Freving
Ret: Hovedret
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

Tacos

  • 400 gram Revet ost Jeg bruger altid blandet af det jeg har i køleskabet. Jeg blandede denne gang mozzarella, havarti og cheddar). Men afhængigt af hvilken ost man bruger, får den smag derefter. 
  • 1 tsk. Paprika
  • Salt En smule

Guacamole

  • 2 stk. Avocado
  • 4 spsk. Creme Fraiche
  • Salt Efter smag
  • Peber Efter smag
  • Citronsaft Efter smag

Salat

  • 0.5 stk. Agurk
  • 10 stk. Cherrytomater
  • 1 pakke Feta Puck
  • 1 stk. Løg
  • 1 pakke oliven Glas
  • Hel Kylling
  • Salt
  • Peber
  • Mayonnaise Evt. chilimayo - kan undlades

Sådan gør du

Ostetacos

  • Rør osten sammen med krydderierne og fordel dem i 8 runde flade klatter på en bageplade med bagepapir på.
  • Bag dem i ovnen i 10 minutter eller til de er gyldne, tag dem ud og lad dem stå i 1 minut.
  • Hæng dem derefter over en kant, så de får tacoformen. 

Fyld

  • Vask alle grøntsagerne og skær dem i mindre stykker.
  • Skær kyllingen i mindre stykker og steg dem imens fyldet gøres klart.
  • Jeg plejer at stege kyllingen mens tacoerne er i ovnen. 
  • Server det hele samlet og evt. med lidt chilimayo.
    Bon Appétit

Om forfatteren


Madelsker og lever efter LCHF. Leder altid efter inspiration og nye opskrifter til mad og desserter. Elsker at eksperimentere i køkkenet.

Følg gerne min Instagram profil her.