Laks med champignon sauce

Laks med champignon sauce

2  personer
Profile picture for user Yasmincooksandbakes
Yasmincooksandbakes
Om opskriften
Beskrivelse

Cremet one-pot laks med fløde-champignon sauce 🤤

20 minutter og så har du den lækreste aftensmad, der kan serveres med enten bagte grøntsager, pasta eller ris 🙌🏽
 

Ingredienser
2 Laksefilet
1 Løg (skåret i små tern)
  Champignon (i skiver. 1 håndfuld)
1⁄4 l Piskefløde
1 spsk Smøreost (cream cheese - kan undlades)
1 fed Hvidløg (eller hvidløgssalt)
1 tsk Muskatnød (stødt)
1 tsk Oregano (tørret)
Vejledning

Start med at stege laksefileterne på begge sider i 2-3 minutter, eller indtil de er så gennemstegte som du vil have.

Tag laksen af panden og sautér løg, hvidløg og champignon.

Tilsæt chili og muskat.

Hæld fløden over, og 1 spsk cream cheese.

Krydr med salt, pepper, oregano og chili 👩🏽‍🍳

Lad det simre i nogle minutter og tilsæt laksen til sidst inden servering.

Bon appetit 😍

Kilde

Følg min Instagram profil her.

Om forfatteren
Profile picture for user Yasmincooksandbakes
Yasmincooksandbakes
Bio
Yasmin er inspireret af det mellemøstlige og nordafrikanske køkken, da både hende og hendes mand stammer fra de to respektive verdensdele. Hendes madlavning er kendetegnet ved autentiske og “feel-good” opskrifter, med fokus på samværet omkring mad.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier