x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Lækre svampede kanelsnegle

Gour_mad | 27. maj 2019

Lækre svampede kanelsnegle.

Denne klassiker består af en gærdej fyldt med en dejlig tyk remonce bestående af masser af stødt kanel og brun farin.


Redaktion: Se vores opskrift på kanelsnegle her.

Lækre svampede kanelsnegle

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Bage, Hygge, Sødt
Forb. tid: 1 time 40 minutter
Tilb. tid: 25 minutter
Antal: 15 stk.
Forfatter: Gour_mad

Ingredienser

Dej

  • 50 gram Gær
  • 2 deciliter Mælk Lunken
  • 2 stk. Æg
  • 100 gram Smør Stuetemperatur
  • 0.5 tsk. Salt
  • 2 spsk. Sukker
  • 0.5 tsk. Kardemomme
  • 500 gram Mel Cirka

Remonce

  • 150 gram Smør
  • 2 spsk. Kanel Stødt
  • 90 gram Sukker
  • 70 gram Brun farin
  • 1 stk. Æg Sammenpisket. Til penslingen

Glasur

  • Flormelis
  • Kogende vand

Sådan gør du

Dej

  • Rør gæren i halvdelen af jeres opvarmet mælk.
    Når gæren er oplæst tilsætter du resten af mælken.
    Tilsæt sukker, salt, smør, æg og kardemomme.
    Tilsæt stille og roligt melet lidt ad gangen.
    Lad dejen hæve i en skål i cirka 1 time.
     

Remoncen

  • Bland alle ingredienserne godt sammen.
     

Fremgangsmåde

  • Rul nu jeres dej ud i en firkant.
    Fordel jeres remonce på hele dejen.
    Fold nu dejen til en pølse og skær jeres kanelsnegle ud.
    Vi valgte at putte disse tæt sammen på en bageplade men man kan også bruge en springform.
    Lad dem efterhæve i cirka 30 minutter. 
    Tænd ovnen på 180 grader og put kanelsneglene ind når oven er varmet op.
    Pensel jeres snegle med æg og drys med lidt brunfarin. 
    Bag sneglene i 25 minutter.
    Når sneglene er færdig og afkølet så skal de selvfølgelig have glasur på. 
    Velbekomme!

Om forfatteren


Hverdagsretter Og Desserter Vi er to søstre med kæmpe passion for mad som ønsker at inspirere andre til et varieret, let og lækkert hverdagsmåltid samt lækre desserter.

Følg vores Instagram profil her.