Opskrift på lækre svampede gurkemejebrød
Jeg syntes disse brød er perfekte til alt!
Nu begynder foråret også stille og roligt at komme, hvilket betyder grillen skal i gang igen, her ville de være fantastiske til.
Herudover er de også lækre som snacks.
I får her opskriften, og så håber jeg i har lyst til at prøve dem af.

Lækre svampede gurkemejebrød
Grej
- Røremaskine Valgfrit
Ingredienser
- 25 gram Gær
- 0.5 liter Vand lunken
- 1 spsk. Sukker
- 2 tsk. Salt
- 2 tsk. Gurkemeje op til 3 stk.
- 2 tsk. Rosmarin tørret
- 100 gram Grahamsmel
- 500 gram Hvedemel op til 600 gram
Sådan gør du
- 1. Vand og gær røres sammen i en skål, til gæren er opløst i vandet. 2. Resten af ingredienserne kommes i, undtagen mel. 3. Melet kommes i lidt ad gangen imens der røres. 4. Dejen skal nu æltes i 10 minutter på fuld styrke (til dejen sidder på krogen). 5. Dejen skal nu hæve en times tid et lunt sted. 5. Hæld dejen ud på et bord og rul det til små boller, hvorefter de kommes i et tærtefad eller lignende med bagepapir på. 6. Efterhæv i 30 minutter. 7. Bagetid 225 varmluft i 12-15 minutter.