Kyllingetærte

Kyllingetærte med grov tærtebund

15 min
30 min
1  Stk
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør

Denne opskrift på en lækker tærte er en typisk "Tøm-Køleskabet-Tærte". 😋 

Vi har bl.a. brugt porrer, forårsløg og trevlet kylling, men det kunne sagtens være gulerødder, kål og rester fra en gryderet man bruger til retten. 😋

Om opskriften
Beskrivelse

Denne opskrift på en lækker tærte er en typisk "Tøm-Køleskabet-Tærte". 

Vi har bl.a. brugt porrer, forårsløg og trevlet kylling, men det kunne sagtens være gulerødder, kål og rester fra en gryderet man bruger til retten.

Ingredienser
100 g Grahamsmel
100 g Hvedemel
1⁄2 dl Olie
1 dl Vand
4 Æg
1 dl Mælk
1 g Groft salt
  Peber
  Salt
1 tsk Hvidløgspulver
1 tsk Løgpulver
1 Porre
1 Forårsløg
150 g Kyllingekød
50 g Revet ost
Vejledning

Kom grahamsmel, hvedemel, olie, vand og groft salt i en skål og rør det hele godt sammen.

Rul dejen ud og placer dejen i et tærtefad.

Grov tærtebund

Rør æg, salt, peber, løgpulver, hvidløgspulver og mælk sammen.

Snit en porre og et forårsløg fint og kom det op i skålen til æggemassen.

Tilsæt kyllingestrimler og kom det hele op i tærten.

Kyllingetærte

Drys revet ost ovenpå tærten 

Kyllingetærte

Bag tærten i 20-30 minutter ved 200 grader varmluft.

Lad tærten køle lidt af inden den serveres.

Kyllingetærte

Tærte

 

Om forfatteren
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Bio
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier