Krydderurterasp

Krydderurterasp

30 min
2 min
2  Portioner
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Om opskriften
Beskrivelse

En veltilberedt, rosa stykke kød med en flot og sprød kant er svært at stå for. Med få ingredienser kan du løfte din steg op på et mere velsmagende og visuelt flottere niveau. 

Ingredienser
1 bdt Bredbladet persille
1 bdt Frisk timian
1 dl Rasp
1⁄2 tsk Salt (God flagesalt (gerne Maldon))
Vejledning

Vi bruger frisk timian og bredbladet persille fra haven til denne opskrift:

Bredbladet persille

Timian

Skold krydderurterne (f.eks. under en kogende vandhane) og læg dem til tørre på en bagepapirsbeklædt bageplade i ovnen ved 50 grader i 30 minutter.

Blend dem sammen med rasp og salt i en blender eller ved hjælp af en stavblender.

Krydderurterasp

Blandingen er klar og kan kun bruges på kød der er tilberedt. Det skal ikke bruges til at panere i.

Noter

Her er krydderurteraspen drysset på en sous vide svinemørbrad:

Krydderurterasp

Om forfatteren
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Bio
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Tags

Sociale medier