Koldskål med jordbær

Koldskål med jordbær

15 min
30 min
4  personer
Profile picture for user Henriette Kristiansen
Henriette Kristiansen
Jeg har lavet koldskålen helt plain; bare 5 ingredienser og ingen æg - nem og hurtig at lave og den smager skønt! Ovenpå har jeg knasende og sød vanillecrunch, som gør det super godt sammen med de friske bær.
Om opskriften
Beskrivelse

Vejret viser sig fra sin bedste side disse dage og sommeren indbyder til lette, kølige retter som fx denne koldskål - selvfølgelig med danske jordbær 😊

Jeg har lavet koldskålen helt plain; bare 5 ingredienser og ingen æg - nem og hurtig at lave og den smager skønt! 😊

Ovenpå har jeg knasende og sød vanillecrunch, som gør det super godt sammen med de friske bær 😊 I finder opskriften på begge dele herunder.
Ha en dejlig dag! 😘

Ingredienser
Koldskål
5 dl Ymer (Eller yoghurt naturel/tykmælk)
5 dl Kærnemælk
1 spsk Citronsaft
2 tsk Vaniljesukker
3 spsk Sukker
Vanillecrunch
200 g Havregryn
50 g Mandler (Hakkede)
25 g kokosflager
1 1⁄2 tsk Vaniljesukker
2 spsk Kokosolie
2 spsk Sirup
Vejledning

Koldskål (4 pers)

Alle ingredienser røres sammen og koldskålen er klar

 

Vanillecrunch (1 bageplade)

I en skål blandes havregryn, mandler, kokosflager og vanillesukker.

I en anden skål puttes kokosolie og sirup og gives ca 30 sek i mikroovn - til det smelter.

Hæld det flydende i det tørre og rør godt sammen.

Hæld ud på en bageplade beklædt med bagepapir og bag 15-20 min ved 175 grader.

Vend et par gange undervejs og holdt lidt øje, da det går stærkt til sidst.

Granolaen skal være let gylden.

 

Lad afkøle og server på din koldskål (eller på skyr, yoghurt mv)

Kilde

Følg min Instagram profil her.

Om forfatteren
Profile picture for user Henriette Kristiansen
Henriette Kristiansen
Bio
Instragram madblogger (henriette_ak)
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier