Kokostoppe

Kokostoppe

15 min
10 min
1  Portion
Profile picture for user Anne Mette Autzen
Anne Mette Autzen
Om opskriften
Beskrivelse

En virkelig nem og lækker opskrift på den kendte klassiske, kokostoppe.

I opskriften bruges kondenseret mælk, som er indkogt mælk med et højt indhold af sukker. Derfor er det ikke nødvendigt at tilsætte ekstra sukker i opskriften, da mælken søder rigeligt.

Nyd kokostoppene som en kage til kaffen, eller server dem som en lille, nem dessert. 

Ingredienser
1 ds Kondenseret mælk
300 g Kokosmel
200 g Mørk chokolade
Vejledning

Bland kondenseret mælk og kokosmel i en skål.

Rør blandingen sammen, til den er sammenhængende.

Form små toppe af kokosmassen med to teskeer og form dem med fingrene dyppet i koldt vand. 

Sæt de færdigformede kokostoppe på en bageplade med bagepapir.

Bag dem 10 minutter ved 175 grader.

Smelt chokoladen i en skål over vandbad.

Når kokostoppene er kolde, dyppes de i den smeltede chokolade.

Lad chokoladen størkne, før kagerne serveres.

Om forfatteren
Profile picture for user Anne Mette Autzen
Anne Mette Autzen
Bio
Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier